Εργασία στην ISOTEC

meetingΗ φυλή, η ταυτότητα (έκφραση) του φύλου ή η αναπηρία δεν επηρεάζουν την ISOTEC. Θέλουμε να προσελκύσουμε, να αναπτύξουμε, να προωθήσουμε και να διατηρήσουμε τους καλύτερους ανθρώπους με βάση μόνο την ικανότητά τους και τη συμπεριφορά τους.

Οι Υπηρεσίες μας

Η ISOTEC προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες που περιλαμβάνουν Project Management, Business Consulting, Financial Planning, Debt Restructuring Consulting Services, HR Management. Η προσέγγισή μας συνδυάζει τη γνώση, δημιουργικότητα και την καινοτομία για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να υπερέχουν.

Οι αξίες μας

Στην ISOTEC καλλιεργούμε μια συνεργατική κουλτούρα όπου τα ταλαντούχα άτομα μπορούν να παράγουν την καλύτερη δουλειά τους. Εκτιμούμε την καινοτόμο σκέψη, τις διαφορετικές γνώσεις και εμπειρίες.

Κουλτούρα Εργασίας

Από την πρώτη μέρα στην εταιρεία μας, οι ασκούμενοι / εργαζόμενοι είναι μέρος μιας ομάδας που θα τους βοηθήσει να εξελιχθούν και να αναπτύξουν γνώσεις, ικανότητες και δεξιότητες για να πετύχουν. Δημιουργούμε ένα χώρο εργασίας που ενθαρρύνει τη συνεργασία, τη δημιουργικότητα, την αφοσίωση.

Φόρμα αποστολής Βιογραφικού

    A) Προσωπικά Στοιχεία

    B) Προφίλ Υποψηφίου

    B) Βιογραφικό Σημείωμα & Πολιτική δεδομένων